This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Welkom op onze vernieuwde website! contact@bankhoesdiscounter.nl +31182726001

Winkelwagen 0

Geen producten meer beschikbaar voor aankoop

Subtotaal Gratis

Inspiratie woonkamer: 3 tips om je interieur om te toveren

inspiratie woonkamer

Ben je eens in de zoveel tijd even toe aan helemaal iets nieuws? Dan ben je vast vaak bezig met het herinrichten van het interieur. Dit is namelijk een relatief makkelijke én leuke manier om je woning er weer net even anders uit te laten zien.

Met het herinrichten van je interieur zorg je voor een nieuwe en frisse blik op je huis. Dus woon jij nog steeds op een heerlijke locatie, maar ben je wel toe aan een andere uitstraling? Lees dan hier onze blog voor inspiratie om de woonkamer volledig om te toveren. Wij geven 3 tips waarmee jij op een voordelige, maar leuke manier je interieur kunt herinrichten!

Meubels in een nieuw jasje

Meubels zoals een bank en stoelen zijn een grote investering. Het is dan ook logisch dat deze meerdere jaren mee moeten gaan. Toch kan het zomaar zo zijn dat je na een tijdje raakt uitgekeken op de bank, of dat de kleur van de stoelen niet meer zo goed bij de rest van het interieur past als eerst.

Gelukkig hebben wij daarvoor een goedkope, maar zeer effectieve oplossing! Met onze stoelhoezen, meubelhoezen en hoekbank hoezen steek jij je meubels eenvoudig in een nieuw jasje. We hebben een uitgebreid aanbod aan hoezen, van een velvet bankhoes tot aan stoffen in verschillende kleuren. Zo zit er altijd wel iets tussen waarmee jij je interieur kan opfrissen.

Inspiratie woonkamer en tuin

Een andere tip om het interieur om te toveren, is om eens goed te kijken naar accessoires in álle ruimtes. Vergeet hierbij ook zeker de tuin niet! Als je regelmatig het interieur verandert, kan het design van de tuin eigenlijk niet achterblijven. Daarom is het leuk om er ook voor te zorgen dat de tuin mee verandert met het design binnenshuis. Je kunt ervoor kiezen om de tuin te betrekken bij het woongedeelte, door bijvoorbeeld bijpassende accessoires toe te voegen.

Daarnaast kun je ervoor zorgen dat er in iedere ruimte binnenshuis accessoires staan die bij elkaar één geheel vormen. Kies bijvoorbeeld voor een bepaald kleurenpalet en houd je hieraan vast binnen elke ruimte. Creëer een leuke sfeer in huis én buiten huis, zodat je overal heerlijk kunt genieten.

Verschuiven van meubels

Een andere manier om de inrichting een andere uitstraling te geven is door meubels te verschuiven. Zet de bank eens een keer ergens anders neer en speel met de inrichting. Je zult merken dat door het verplaatsen van meubels het interieur meteen een heel andere uitstraling krijgt.

Dit waren budgetproof manieren om het interieur helemaal om te toveren. Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren te bedenken waarmee jij je interieur net even een andere uitstraling geeft. Doe vooral iets waar jij je zelf het prettigste bij voelt!

Genoeg inspiratie om de woonkamer om te toveren opgedaan? Lees ook eens onze blog over de 5 voordelen van een bankhoes, bankhoezen bij een eclectisch interieur en onze tips voor een Japans interieur. Neem voor meer informatie of bij vragen gerust contact met ons op. De ervaren medewerkers van BankhoesDiscounter.nl helpen je graag aan de perfecte bankhoes!