This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Welkom op onze vernieuwde website! contact@bankhoesdiscounter.nl +31182726001

Winkelwagen 0

Geen producten meer beschikbaar voor aankoop

Gefeliciteerd! Jouw verzending is nu gratis! Je bent nog 95 verwijderd van gratis verzending.
Subtotaal Gratis
ideal icon mastercard icon visa icon american express icon

of kies voor gemak met 'Achteraf betalen'

Wat is een bankhoes?

Stretch zetel hoes / zetelhoes bescherming huisdieren (katten / honden / kat / hond)

Wat is een bankhoes?

Een bank: vrijwel iedere woonkamer heeft er een. Of het nu een compacte tweezits, een mooie hoekbank of een ruime U-bank is, een zitbank is onmisbaar als onderdeel van het meubilair.

 

En vaak wordt een bank ook nog eens intensief gebruikt: als plek om je koffie te drinken in de ochtend, een avondje tv te kijken en soms ook om lekker met je bord op schoot even je avondeten op te eten. Juist omdat een bank zo’n belangrijk meubelstuk is, wil je wel dat hij lang mee gaat.

 

Vaak is een fijne bank namelijk een flinke investering. Maar wat doe je als een bank wel erg veel gebruikerssporen heeft? Opnieuw stofferen, reinigen of misschien wel vervangen? Deze oplossingen kunnen allemaal flink in de kosten lopen. Maar er is een makkelijkere weg: kies voor een bankhoes!

 

Een hoes voor je bank

Door intensief gebruik kan je bank er na verloop van tijd een beetje grauw en afgesleten uit gaan zien. Het komt natuurlijk wel eens voor dat je wat eten of drinken morst of dat je kat er aan gaat krabben, een bank heeft nu eenmaal wat te lijden.

 

De snelste en goedkoopste oplossing om jouw bank er weer als nieuw uit te laten zien is een nieuwe bankhoes. Het is niet voor niets dat bankhoezen steeds populairder worden. Een bankhoes is precies wat de naam al zegt: een hoes voor je bank.

 

Deze hoes is gemaakt van een stretchstof die je over de hele bank heen trekt en vastmaakt. Zo bedek je de voorkant, zijkanten en achterkant van de bank. Met een bevestigingskoord wordt de hoes aan de onderkant van de bank vast gezet. Door het rekkende vermogen van de stof sluit de hoes perfect aan. Maar welke soorten zijn er?

 

Wat zijn de voordelen van een bankhoes?

Een bankhoes zorgt voor bescherming waardoor jouw bank langer mee gaat. Zeker als je een bank hebt die nog prima zit, maar echt toe is aan een upgrade, dan is een bankhoes de perfecte oplossing.

 

Niet alleen biedt een bankhoes bescherming tegen viezigheid en slijtage, maar ook tegen de scherpe nagels van huisdieren. Hierdoor hoef jij je geen zorgen meer te maken dat jouw mooie bank beschadigd en zul je meer gemoedsrust ervaren.

 

Ook zorgt een bankhoes voor het opfleuren van je interieur. Je zorgt namelijk heel gemakkelijk voor een nieuwe kleur of ander patroon op je bank. Ideaal als jouw interieur door de jaren heen al is veranderd en je bank eigenlijk een beetje uit de toon valt.

 

En nog een extra voordeel: je hoeft geen nieuwe bank aan te schaffen, waardoor een nieuwe bankhoes over je zitbank een duurzame oplossing is. Win, win!