This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Welkom op onze vernieuwde website! contact@bankhoesdiscounter.nl +31182726001

Winkelwagen 0

Geen producten meer beschikbaar voor aankoop

Gefeliciteerd! Jouw verzending is nu gratis! Je bent nog 95 verwijderd van gratis verzending.
Subtotaal Gratis

Wat zijn de interieur kleuren van 2022

interieur kleuren 2022

Als jij je woning volgens de laatste trends wilt inrichten, zul je jezelf vast wel eens afvragen wat nu eigenlijk de interieur kleuren van 2022 zijn. Het leuke aan trends is dat ze veranderlijk zijn, maar dat het ook helemaal prima is om lang te blijven hangen in een trend. Want uiteindelijk gaat het erom wat jíj mooi vindt!

Ben je op zoek naar wat inspiratie voor het inrichten van het interieur? Ben je benieuwd wat de trends van nu zijn? En vooral, wat de interieur kleuren van 2022 zijn? We vertellen er alles over in deze blog!

Lichte tinten 

Deze trend zien we eigenlijk al een paar jaar en in 2022 zet deze trend gewoon door. Lichte kleuren zijn helemaal hip! Ga niet alleen voor een lichte kleur op de muren, maar kies ook eens voor lichte meubels en lichte accessoires. Met een bankhoes van BankhoesDiscounter.nl kun je jouw bank snel en eenvoudig een nieuwe uitstraling geven. Kies voor een lichte kleur van onze meubelhoezen of stoelhoezen om jouw interieur om te toveren.

Zie jij meubels in lichte kleuren niet helemaal zitten? Ga dan gewoon voor een lichte, zachte kleur op de muren of kies voor lichte accessoires. Je kunt een donkere bank bijvoorbeeld heel leuk opfleuren met lichte kussens of leg een licht vloerkleed in de woonkamer. Er zijn opties genoeg!

Natuurlijke tinten 

De interieur kleuren van 2022 zijn niet alleen licht, maar ook natuurlijk. Dit is natuurlijk een perfecte combinatie! Mooie, lichte kleuren kunnen perfect worden gecombineerd met wat donkerdere aardetinten. Zo creëer je een prettige en ontspannen omgeving in huis.

Onze bankhoezen zijn er natuurlijk in verschillende kleuren, dus er is altijd een bankhoes te vinden die past in een licht en natuurlijk interieur. Maar wist je dat we ook bankhoezen in verschillende stoffen hebben? Onze velvet bankhoezen bijvoorbeeld zijn perfect om een unieke draai aan jouw bank te geven. Want naast lichte en natuurlijke tinten, is ook velvet een echte trend!

Levendige accenten 

Voor de mensen die alleen maar lichte en natuurlijke kleuren in het interieur te gewoon vinden, is er nog een leuke trend. Het spelen met levendige kleuren en accenten is namelijk heel erg populair! Kies bijvoorbeeld voor okergele accessoires of juist voor een blauwe muur. Door felle kleuren te combineren met zachte, natuurlijke kleuren ontstaat er een leuk contrast in huis.

Niks is te gek, je kunt zelf helemaal los gaan met de kleuren die jou het meeste aanspreken. Door levendige accenten te combineren met lichte en natuurlijke kleuren, creëer je een ontspanning omgeving waar toch nog genoeg prikkels zijn. Een echt thuis!

Heb jij ook al zin om jouw interieur om te toveren in de interieur kleuren van 2022? Bekijk onze website voor meer informatie om jouw banken of stoelen op een relatief eenvoudige en goedkope manier van een nieuwe uitstraling te voorzien. Lees ook onze blog over het creëren van een gezellige zithoek in de woonkamer of lees onze 3 tips om het interieur om te toveren. Laat je inspireren!