This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Welkom op onze vernieuwde website! contact@bankhoesdiscounter.nl +31182726001

Winkelwagen 0

Geen producten meer beschikbaar voor aankoop

Subtotaal Gratis

Geef je IKEA bank een nieuw leven met onze bankhoezen

BankhoesDiscounter Beste Bankhoezen Voor IKEA Bank

Wie heeft er nu niet eens op een IKEA bank gezeten? Of het nu bij vrienden thuis was, in je eigen woonkamer, of misschien zelfs tijdens je studententijd – IKEA banken zijn overal. Hun betrouwbaarheid en betaalbaarheid maken ze tot een populaire keuze voor velen.

Tijd voor een verandering

Zelfs de meest geliefde meubelstukken hebben soms een nieuwe look nodig. Of het nu door slijtage, je wilt voorkomen dat de kat op de bank plast komt of simpelweg de wens voor een frisse uitstraling, een update kan wonderen doen. Maar wat zijn eigenlijk de drie meest verkochte IKEA banken die wellicht toe zijn aan zo'n vernieuwing?

Perfecte match: Onze hoezen

Het kiezen van de juiste hoes kan je bank een nieuw leven geven en zorgen voor die persoonlijke touch die je zoekt. Maar welke hoes past het beste bij deze populaire modellen? We kunnen je verzekeren dat ons assortiment de perfecte match biedt voor een frisse update.


Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar hoe je jouw IKEA bank een nieuw leven kunt geven? Volg ons terwijl we de ideale hoezen verkennen die niet alleen bescherming bieden, maar ook stijl en comfort naar een hoger niveau tillen. Laten we samen bekijken wat mogelijk is.

Zo kies je de perfecte bankhoes voor jouw IKEA bank

BankhoesDiscounter Bankhoes Voor IKEA Klippan Bank

(Foto: Wikipedia)

Klippan: Een icoon herontdekt

De Klippan bank, een van IKEA's langstlopende en meest geliefde producten, heeft sinds zijn introductie in 1980 huishoudens over de hele wereld veroverd. Ontworpen met het oog op eenvoud, duurzaamheid en comfort, biedt de Klippan een tijdloze uitstraling die in elk interieur past. Het revolutionaire concept van afneembare en wasbare hoezen heeft de Klippan een favoriet gemaakt voor gezinnen en stijlbewuste individuen. Voor de Klippan is de knitted hoge armleuning hoes de perfecte match. Deze hoes biedt niet alleen een frisse uitstraling, maar ook praktische bescherming en een zacht, comfortabel gevoel.

BankhoesDiscounter Bankhoes Voor IKEA Askeby Bank

(Foto: IKEA Nederland)

Askeby: Stijlvolle veelzijdigheid

De Askeby, een compacte en functionele bank, blinkt uit in veelzijdigheid zonder in te leveren op stijl. Perfect voor kleine ruimtes of als aanvulling in een grotere kamer, biedt het comfort en functionaliteit. Zijn strakke lijnen en moderne uitstraling maken de Askeby een geliefde keuze voor hen die een praktische, maar ook stijlvol aantrekkelijke bank zoeken.


Voor de Askeby bank adviseren we de stretch universele bankhoes. Deze hoes sluit naadloos aan bij het strakke design van de Askeby, terwijl het een extra laag bescherming en comfort biedt. De stretch stof garandeert een perfecte pasvorm en maakt de installatie eenvoudig. Beschikbaar in een breed scala aan kleuren, kun je met deze hoes je bank moeiteloos laten aansluiten bij je huidige interieur of juist een gedurfde nieuwe richting inslaan. De keuze voor een stretch universele bankhoes zorgt ervoor dat je Askeby bank er altijd uitnodigend en stijlvol uitziet, klaar om je te omhullen met comfort, of je nu ontspant na een lange dag of gezellig tijd doorbrengt met vrienden en familie.

BankhoesDiscounter Beste Bankhoes Voor IKEA Friheten Hoekbank

Friheten: Het ultieme in comfort en veelzijdigheid

De Friheten hoekbank is de belichaming van IKEA's innovatie in functioneel ontwerp. Met zijn eenvoudige mechanisme voor het transformeren naar een bed en verborgen opbergruimte, biedt de Friheten een ongeëvenaarde combinatie van stijl, comfort en praktische bruikbaarheid. Het is een ideale oplossing voor wie de functionaliteit van een slaapbank nodig heeft zonder in te leveren op het comfort en de stijl van een hoekbank. De knitted hoekbank hoes is specifiek ontworpen om de Friheten te omarmen, waardoor het zowel beschermd blijft als visueel aantrekkelijk. Deze hoezen zijn beschikbaar in diverse kleuren, zodat je jouw Friheten kunt personaliseren naar jouw smaak en interieur.

Extra tips: Upgrade je IKEA meubels

Naast het vernieuwen van je bank met een stijlvolle hoes, zijn er tal van mogelijkheden om ook je andere IKEA meubels te upgraden. Een kleine verandering kan een groot verschil maken in hoe je ruimte aanvoelt en functioneert. Hier zijn enkele creatieve manieren om je IKEA meubilair een persoonlijk tintje te geven:

  • Personaliseer met verf: Een likje verf kan wonderen doen. Kies voor kleuren die aansluiten bij je interieur voor een harmonieus geheel.
  • Voeg nieuwe knoppen of handvatten toe: Dit is een eenvoudige, maar effectieve manier om kasten of lades een frisse uitstraling te geven.
  • Gebruik stof of behang: Plak stof of behang op deuren of zijpanelen van kasten voor een unieke twist.
  • Experimenteer met poten: Vervang de standaard poten van je meubels door nieuwe exemplaren in een andere stijl of kleur.

Door deze aanpassingen voeg je niet alleen een persoonlijke touch toe aan je meubels, maar vergroot je ook de kans dat je interieur uniek is. Dit soort DIY-projecten maken je huis persoonlijker en laten je meubels opvallen. Start klein, experimenteer en ontdek hoe je met simpele aanpassingen een grote impact kunt maken op de uitstraling van je interieur.

Zo vernieuw je jouw IKEA bank met stijl

Het vernieuwen van je IKEA bank met een nieuwe hoes is een eenvoudige, maar effectieve manier om je interieur op te frissen. Niet alleen biedt het een kans om je persoonlijke stijl te laten zien, maar het beschermt je bank ook tegen slijtage. Met de diverse collectie op onze website is het vinden van de perfecte match voor jouw IKEA bank gemakkelijker dan ooit. Of je nu op zoek bent naar iets gewaagds en kleurrijks of iets subtiels en klassieks, er is voor elk wat wils. Duik in onze collectie en ontdek hoe je met een simpele hoes je woonkamer kunt transformeren.