This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Welkom op onze vernieuwde website! contact@bankhoesdiscounter.nl +31182726001

Winkelwagen 0

Gefeliciteerd! Jouw verzending is nu gratis! Je bent nog 95 verwijderd van gratis verzending.
Geen producten meer beschikbaar voor aankoop

Subtotaal Gratis

Bankhoezen: Voor elke stijl en elk budget

BankhoesDiscounter Een Bankhoes Voor Elke Stijl En Budget

Je hebt een geweldige bank die je al jaren koestert. Maar door de jaren heen heeft deze bank enkele slijtplekken en vlekken opgelopen. In plaats van je oude, betrouwbare zetel de deur uit te doen, waarom zou je 'm niet een nieuwe look geven? Hier komt de superkracht van de bankhoes in beeld!

Waarom zou je voor een bankhoes kiezen?

Natuurlijk, de eerste gedachte bij het zien van een versleten bank kan zijn om een nieuwe te kopen. Maar voordat je je portemonnee opent, laten we de voordelen van een bankhoes bekijken.

  • Duurzaamheid: Je geeft je bank niet alleen een nieuwe look, maar beschermt hem ook tegen toekomstige vlekken en slijtage.
  • Betaalbaarheid: Vergelijk de kosten van een nieuwe bank met die van een hoes en je zult het verschil zien. Het is een economische keuze die zowel je portemonnee als het milieu ten goede komt.
  • Stijlflexibiliteit: Zin in iets nieuws? Verander van hoes. Van modern tot klassiek, er zijn stijlen voor elke smaak.

De ideale bankhoes voor jouw type bank

Elk huis en elke woonkamer heeft een andere bank. De een zweert bij een royale hoekbank, terwijl de ander het liefst onderuit zakt in een comfortabele recliner. Gelukkig zijn er voor elke type bank passende hoezen beschikbaar. Laten we de meest voorkomende bank types eens onder de loep nemen:


Hoekbank: Deze banken bieden veel zitruimte en zijn perfect voor gezinnen of grote woonkamers. Een hoes voor een hoekbank moet flexibel zijn en goed de hoeken kunnen volgen voor een strak resultaat.

U-bank: Vergelijkbaar met de hoekbank maar dan nóg een stukje groter. De hoes voor een U-bank is vaak in meerdere delen, zodat je 'm gemakkelijk kunt aanbrengen.

Armloze bank: Het minimalistische design van een armloze bank is modern en stijlvol. De hoes hiervoor is vaak simpel, zonder de extra stof voor de armen.

Recliner: Deze comfortabele stoelen met verstelbare rug- en voetsteun vragen om een specifieke hoes die deze bewegende delen niet in de weg zit.

Normale 3-persoons bank: De meest voorkomende bank in veel huishoudens. Hier past vaak een universele bankhoes omheen, die je in diverse egale kleuren kunt vinden.

Nu je weet welke soorten banken er zijn, kun je gerichter zoeken naar de perfecte hoes. En geloof ons, met een strakke, egale kleur geef je elke bank een frisse, moderne look.

BankhoesDiscounter Een Meubelhoes Voor Elke Stijl En Budget

Voor elk budget een passende hoes

Je hoeft niet diep in de buidel te tasten om je woonkamer een frisse look te geven. Er zijn opties in elke prijsklasse. Van budgetvriendelijke keuzes tot luxe varianten, er is voor ieder wat wils.

Waarop letten bij de aanschaf?

Voordat je je keuze maakt, zijn hier enkele overwegingen om in gedachten te houden:

  • Materiaal: Kies een stof die prettig aanvoelt, maar ook duurzaam is. Denk aan katoen, linnen of een mix.
  • Onderhoud: Sommige hoezen kunnen in de wasmachine, terwijl andere speciale zorg nodig hebben.
  • Pasvorm: Zorg ervoor dat de hoes goed past. Te los en het ziet er slordig uit; te strak en het kan scheuren.

Om je te helpen bij je keuze, hier enkele handige tips:

  • Neem de maten van je bank op voordat je gaat shoppen. Niets is frustrerender dan thuis komen met een hoes die niet past.
  • Vraag om stofstalen als je online winkelt. Zo kun je de stof in het echt voelen en bij je interieur houden.
  • Check het retourbeleid. Als het niet past of bevalt, wil je het gemakkelijk kunnen terugsturen.

Een bankhoes, de moeite waard

Dus, sta je op het punt om je geliefde bank weg te doen? Denk dan eens na. Met de juiste bankhoes geef je je zetel niet alleen een tweede leven, maar transformeer je je hele woonkamer. En weet je, aan het eind van de dag voelt het gewoon goed om op die oude, vertrouwde bank te ploffen, die er weer als nieuw uitziet. O ja, en mocht je ooit besluiten om nog een stap verder te gaan, overweeg dan eens een meubelhoes. Want waarom stoppen bij de bank?