This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Welkom op onze vernieuwde website! contact@bankhoesdiscounter.nl +31182726001

Winkelwagen 0

Geen producten meer beschikbaar voor aankoop

Subtotaal Gratis

Eetkamerstoel hoes

eetkamerstoel hoes black

Een eetkamerstoel voorzien van een hoes is een slimme zet op het moment dat je de staat van de stoel wilt behouden, je deze een nieuw jasje wilt geven en/of wanneer je mogelijkheid wilt hebben om de stoel gemakkelijk schoon te maken.

Een hoes voor je eetkamerstoel wordt ook wel eens een stoelovertrek genoemd. Het is namelijk letterlijk een hoes dat je over de bestaande stoel trekt. Deze zijn beschikbaar voor stoelen van allerlei soorten en maten. Of het nu een hoes voor een eetkamerstoel is of voor andere soorten stoelen, het maakt niet uit!

Het aanbrengen van een hoes voor een eetkamerstoel is gemakkelijk. Ten eerste zijn ze uitermate rekbaar en ten tweede bestaat de hoes uit een gedeelte, waarmee het zitvlak én de rugleuning bedekt kan worden. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk dat je de hoes verkeerd over je stoel heen trekt.

 

Zwarte hoes voor eetkamerstoel

eetkamerstoel hoes blackHeb je onlangs een prachtig nieuwe eetkamerstoel gekocht? Dan wil je de kwaliteit van je stoel natuurlijk zo lang mogelijk behouden. Hiervoor is een eetkamerstoel hoes volledig geschikt.

Met bijvoorbeeld een zwarte hoes voor je eetkamerstoel, zoals je deze in afbeelding hiernaast ziet, bescherm je de stoel tegen vlekken én krassen. De hoes is zeer gemakkelijk te gebruiken en is bij BankhoesDiscounter in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar!

Dankzij onze eenvoudig aan te brengen eetkamerstoel hoes heeft jouw interieur altijd een frisse en nieuwe uitstraling. Is er onverhoopt toch een ongelukje gebeurd op de hoes van jouw eetkamerstoel? Maak je dan zeker geen zorgen, want je hoeft niet gelijk de hoes te vervangen. Onze hoezen zijn namelijk net zo eenvoudig los te maken en vervolgens te wassen. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw stoel er altijd op en top uitziet. De prachtige eetkamerstoel hoes in zwarte kleur is enkel beschikbaar bij BankhoesDiscounter.

 

Hoes voor eetkamerstoel

Je houdt van ze met heel je hart van je huisdieren, helaas houden ze soms iets minder van jouw meubilair. Het maakt niet uit van welk materiaal het is, overal kunnen krassen komen. Dat is jammer, want meubilair is zeker niet goedkoop.

Met stoeldoppen bescherm je eenvoudig vloeren, maar hoe zit het dan met de stoffering? Om schade tot een minimum te beperken is het verstandig om een hoes voor je eetkamerstoel aan te schaffen. Naast dat het er mooi uitziet, is het ook vreselijk eenvoudig te gebruiken. Het beschermt jouw kostbare stoel tegen zowel krassen als vlekken.

Mocht er onverhoopt toch een vlek ontstaan op de hoes? Dan gooi je deze gemakkelijk in de wasmachine. Het is hierdoor onwaarschijnlijk dat ook de bekleding van de stoel wordt beschadigd door de reiniging.

Tegenwoordig kun je ook voor je eetkamerstoel een hoes kopen die er het hele jaar door geweldig uitziet. Het gaat niet alleen om de rugleuning, maar ook om het zitgedeelte. Dit betekent dat het gehele interieur van de stoel is bedekt en beschermd tegen krassen. De hoezen voor stoelen zijn online verkrijgbaar bij BankhoesDiscounter!