This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Welkom op onze vernieuwde website! contact@bankhoesdiscounter.nl +31182726001

Winkelwagen 0

Geen producten meer beschikbaar voor aankoop

Subtotaal Gratis

Zo krijg je een sfeervol interieur met onze stoelhoezen

Zo krijg je een sfeervol interieur met onze stoelhoezen

Een sfeervol interieur creëren, wie wil dat nu niet? Heerlijk thuis komen in een gezellig en knus huis is natuurlijk altijd fijn. Toch vinden veel mensen het lastig om een sfeervol interieur te creëren. Er zijn namelijk een aantal factoren die zeer bepalend zijn voor de sfeer in huis. Maar het vinden van deze factoren en het vinden van de juiste balans hierin, is niet altijd even makkelijk.

In deze blog vertellen we wat meer over hoe je sfeervol kunt wonen door het interieur op een relatief eenvoudige manier aan te passen. Het is namelijk vaak een kwestie van een paar elementen aanpassen om meteen een hele verandering in de sfeer te kunnen merken. Creëer een sfeervol interieur met onderstaande tips!

Sfeervol wonen interieur

Heb je er moeite mee om sfeer in huis te brengen? Natuurlijk is het fijn om een gezellig en sfeervol interieur te hebben. Een fijne plek om samen te zijn met dierbaren en mooie momenten te beleven. Je kunt een sfeervol interieur creëren met de volgende tips.

Kleuren

De kleuren die worden gebruikt in huis hebben veel invloed op de sfeer die het interieur uitstraalt. Denk hierbij niet alleen aan meubels en accessoires in bepaalde kleuren, maar geef ook de muren een warme kleur. Kleuren die staan voor warmte en gezelligheid zijn bijvoorbeeld bruin, beige, rood en oranje.

Vooral natuurtinten doen het erg goed als je sfeervol wilt wonen. Door te variëren met deze kleuren en hier eventueel wat koelere kleuren zoals zwart, grijs en blauw aan toe te voegen, creëer je meteen een warme en gezellige sfeer in huis.

Meubels

Met meubels kun je ook voor extra sfeer zorgen in huis. Zo kun je bijvoorbeeld oude stoelen helemaal omtoveren met onze stoelhoezen. De stoelhoezen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor je altijd een kleur kunt kiezen die past bij jouw sfeervolle interieur.

Groen

Nog een goede tip om een sfeervol interieur te creëren… Zet planten neer! Planten brengen extra sfeer in huis en daarnaast zorgen ze ook nog eens voor extra zuurstof. Er zijn eindeloos veel planten en potten te verkrijgen, dus ga zeker eens op zoek naar een plantsoort die jou aanspreekt. Je kunt er een leuke pot bij doen die past bij de rest van het huis en zo voeg je met een botanische interieur stijl op een eenvoudige manier extra sfeer toe in huis.

Verlichting

De laatste, maar zeker niet de minst belangrijke tip voor als je sfeer wilt toevoegen in het interieur, is om eens te kijken naar de verlichting. Fel en wit licht zorgt er doorgaans voor dat je alles beter kan zien, maar het kan nogal kil zijn en het voegt weinig sfeer toe. Als jij een sfeervol interieur wilt creëren, kun je beter kiezen voor wat warmer licht. Door het toevoegen van dimmers kun je ook nog eens bepalen hoe fel het licht schijnt. Hiermee kun je dus tijdens een avondje film kijken op de bank het licht dimmen. Wat kaarsjes erbij en de sfeer is compleet!