This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Welkom op onze vernieuwde website! contact@bankhoesdiscounter.nl +31182726001

Winkelwagen 0

Geen producten meer beschikbaar voor aankoop

Subtotaal Gratis

5 voordelen van een bankhoes

5 voordelen van een bankhoes

Een bankhoes is een ideale manier om het kopen van een nieuwe bank nog even uit te stellen. De bankhoes geeft uw oude bank een geheel nieuwe look. In maar een paar seconde ziet uw bank er weer als nieuw uit. Een bankhoes heeft diverse voordelen. Uit deze voordelen springen 5 top voordelen.

 

 

#1. Anti – slip

Als je de bankhoes eenmaal op een juiste manier hebt geïnstalleerd, zal deze niet verschuiven. De stretch bankhoes heeft anti – slip banden hiervoor zorgen. U hebt geen extra banden nodig om de bankhoes op zijn plaats te houden.

 

#2. Beschermt je bank

Onze bankhoezen beschermen je bank. Het is een must – have voor huishoudens met kinderen of dieren. De bankhoes beschermt uw bank tegen vocht, stof, vlekken, slijtage en scheuren.

 

Heeft u een nieuwe bank en wilt u deze graag zo houden? Dan kunt u deze ook gebruiken tijdens speciale gelegenheden, zoals kinderfeestjes of verjaardagen. De bankhoes is gemakkelijk te installeren en te verwijderen van uw bank.

 

#3. Duurzaam en betaalbaar

De materialen waarmee de bankhoezen zijn gemaakt biedt een combinatie van topmaterialen en de laatste trends. Dit allen zonder duurzaamheid en comfort of te offeren.

Onze trendy en kleurrijke bankhoezen hebben een betaalbare elegantie. Deze geven uw bank weer een totaal nieuwe look en uw interieur een upgrade. Door een bankhoes aan te schaffen kunt u het kopen van een dure nieuwe bank nog even uitstellen.

 

#4. Goede kwaliteit

Zoals we eerder benoemde zijn de bankhoezen van BankhoesDiscounter gemaakt van goede kwaliteit. De bankhoezen geven uw bank een nieuwe look en beschermt uw bank. De bankhoes is van een glad en zacht materiaal. Dit zorgt voor optimaal comfort!  Geef uw bank in een oogwenk een gloed nieuwe look en feel met een van onze bankhoezen.

 

#5. Makkelijk te reinigen

Is uw bankhoes toch vies geworden? Geen probleem! De bankhoezen zijn gemakkelijk te reinigen. Het materiaal is voor 92% van polyester en 8% spandex.

 

Uw hoes kunt u in de wasmachine doen op 30 graden. We raden u aan om de bankhoes op een lage temperatuur te wassen en niet te bleken. U mag de bankhoes wel strijken, maar ook op een lage temperatuur.

 

Bent u ook enthousiast geworden en wilt u graag een bankhoes kopen? Bekijk dan ons aanbod. We hebben een groot assortiment met bankhoezen met diverse patronen en kleuren. Deze zijn verkrijgbaar voor u-banken, love seat, 2 zits en nog meer formaten.

 

Op de product pagina's vindt u meer informatie die u helpt de juiste formaat bankhoes te vinden. Wilt je graag persoonlijk advies voordat een bankhoes koopt? Neem dan vrijblijvende contact met ons op! U kunt ons telefonisch, per mail en via Facebook bereiken.