This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Welkom op onze vernieuwde website! contact@bankhoesdiscounter.nl +31182726001

Winkelwagen 0

Geen producten meer beschikbaar voor aankoop

Gefeliciteerd! Jouw verzending is nu gratis! Je bent nog 95 verwijderd van gratis verzending.
Subtotaal Gratis
ideal icon mastercard icon visa icon american express icon

of kies voor gemak met 'Achteraf betalen'

Welke stoelhoezen passen bij een hotel chique interieur?

Welke stoelhoezen passen bij een hotel chique interieur?

Luxe stoffen en materialen zoals velvet en marmer, donkere en warme kleuren zoals zwart, goud, navy en smaragdgroen – dit zijn enkele sleutelwoorden die bij je kunnen opkomen als je denkt aan een hotel chique interieur. De stijl is in de afgelopen jaren alleen maar populairder geworden. En dat snappen wij wel.

De hotel chique woonstijl ademt namelijk een ongedwongen, rustgevende sfeer en een zekere mate van klasse. Wil je ook graag een hotel chique interieur creëren in jouw woonkamer of in jouw slaapkamer? Dan geven we je graag een aantal tips! Ook vertellen we je welke stoelhoezen het beste passen bij deze stijl. Lees dus snel verder.

Wat is hotel chique?

Hotel chique is een vrij nieuwe interieurstijl die je laat wanen in een modern, luxueus hotel. De naam verklapt het eigenlijk al. Bij een hotel chique interieur is alles zeer netjes en chique ingericht. Deze stijl is te herkennen aan het gebruik van luxe materialen, natuurlijke en warme tinten en de toevoeging van statement pieces, objecten die de aandacht pakken, zoals een grote gouden kroonluchter, planten, een marmeren salontafel, een PVC tegelvloer of visgraatvloer, een brede zilveren spiegel en velvet meubels.

Hoe creëer ik zelf een hotel chique interieur?

Wil jij je inrichting graag hotel chique maken? Speel dan vooral veel met luxe en rijke kleuren, materialen en prints. Je kunt je woonkamer al meer een hotel chique stijl geven door je muren een donker verflikje te geven, één muur een uitgesproken behang met print te geven, velvet kussens neer te leggen en een unieke, softe verlichting te kiezen.

Ga voor spannende combinaties van strakke lijnen met ovalen meubels en zo ontstaat er een prachtig geheel. Decoratie van messing, goud of marmer doet het ook altijd goed in een hotel chique interieur.

Bij een hotel chique interieur woonkamer hoort ook sfeervolle verlichting.

De muren van de woonkamer horen vooral donker te zijn, maar het moet uiteraard niet te donker worden. Met de juiste verlichting creëer je de juiste balans en gezelligheid. Ga bijvoorbeeld voor een gouden, staande lamp of een klassieke tafellamp.

Hotel chique slaapkamer

Heb je je woonkamer al hotel chique proof gemaakt en ben je helemaal weg van deze stijl? Waarom zet je de stijl dan niet door naar je slaapkamer? Dan zul je pas echt het gevoel krijgen dat je in een luxe hotel verblijft. En wie wil zich nu niet als een prins of prinses voelen als je s’ ochtends wakker wordt?

Het belangrijkste bij het creëren van een hotel chique slaapkamer is een groot, comfortabel bed met hoofdeinde. Kleed dit bed mooi aan met satijnen beddengoed, een sprei en luxe kussens in allerlei materialen en prints.

Kies weer voor donkere muren en maak de look af met zware gordijnen en een velvet fauteuil of een stoel met een velvet stoelhoes. Je zult de slaapkamer niet meer snel uit willen!

Welke stoelhoezen passen bij de hotel chique woonstijl?

En dan tot slot de keuze voor de stoelhoezen. Zoals we al een beetje hebben verklapt, kun je het beste gaan voor velvet stoelhoezen om een hotel chique stijl te creëren. Velvet heeft namelijk een bepaalde glans en een luxe uitstraling die perfect op deze stijl aansluit.

Bij Bankhoesdiscounter hebben we velvet stoelhoezen in allerlei kleuren. Maak je interieur compleet door ook een velvet bankhoes uit te zoeken! Als je hier hulp bij nodig hebt, dan staan we graag klaar met advies.