This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Welkom op onze vernieuwde website! contact@bankhoesdiscounter.nl +31182726001

Winkelwagen 0

Geen producten meer beschikbaar voor aankoop

Subtotaal Gratis

Beschermhoes bank | BankhoesDiscounter.nl

Beschermhoes bank

Ben je op zoek naar een beschermhoes voor je bank? 

Dan ben je bij BankhoesDiscounter.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een uitgebreide collectie beschermhoezen voor je bank. We vertellen graag wat meer over onze producten en over ons bedrijf.

Wij vinden dat iedereen gemakkelijke toegang moet hebben tot een comfortabele inrichting waar je trots op kan zijn. En dat maken we mogelijk met onze beschermhoezen! Wil je een beschermhoes voor je bank scoren? Lees dan snel verder of bestel er snel en gemakkelijk een via de webshop. Laat je inspireren door ons grote assortiment!

Bank beschermhoes

De naam zegt het eigenlijk al, een bank beschermhoes is speciaal ontwikkeld om jouw bank te beschermen tegen krassen, beschadigingen en slijtage. Door de jaren heen heeft een bank namelijk veel te verduren. 

 

Sommige mensen zitten vaker op een bank dan andere mensen, maar over het algemeen zit iedereen toch wel dagelijks op de bank. Lekker neerploffen voor de TV na een dagje werken of onder een dekentje een film kijken: op de bank liggen kan hét rustmoment van de dag zijn.

 

Maar de bank kan ook intensief worden gebruikt, bijvoorbeeld als er bezoek is of als je een huishouden met kinderen hebt. Zij klimmen de bank op en weer af en zitten natuurlijk niet altijd even netjes stil. Ook als je huisdieren op de bank mogen, lopen ze met hun pootjes op het materiaal. 

 

Al deze factoren bij elkaar zorgen ervoor dat een bank het zwaar te verduren heeft. Hoe fijn is het om de bank dan te kunnen beschermen? Met een beschermhoes voor de bank is dit mogelijk.

Voordelen van een beschermhoes bank

Er zijn een aantal voordelen van een beschermhoes op de bank. Hieronder noemen we ze graag even voor je op!

 

  • De bank gaat langer mee. Omdat er een beschermhoes om de bank zit, zal de bank zelf minder snel verslijten en daardoor kan de bank langer mee. Ook komen er geen krassen of andere beschadigingen op de bank, waardoor de bank er mooi uit blijft zien.

  • Je kunt een bank op een simpele en eenvoudige manier in een nieuw jasje steken. Als je jouw huidige bank niet meer mooi vindt, hoef je niet meteen een nieuwe te kopen. Een beschermhoes om de bank doen is niet alleen goedkoper, maar het ziet er ook nog eens tof uit en je geeft de bank een geheel nieuwe uitstraling. Dit is ook meteen duurzamer dan gelijk een nieuwe bank kopen.

  • Een beschermhoes is ideaal als je huisdieren of kinderen hebt. Door veelvoudig gebruik van de bank kan er sneller slijtage optreden en hier biedt een beschermhoes een oplossing voor.

  • Een beschermhoes van BankhoesDiscounter.nl kun je snel en eenvoudig monteren. Dat betekent ook dat je ze gemakkelijk eraf kunt halen om te wassen. Zo heb je altijd een schone en frisse plek om op te zitten. Wel zo hygiënisch vinden wij!

  • De bankhoezen zijn dus wasmachine wasbaar. Je kunt ze gewoon in de wasmachine stoppen en daarna weer eenvoudig om de bank heen trekken.

 

Bank beschermhoes bij BankhoesDiscounter.nl

Bij BankhoesDiscounter.nl vind je een ruim assortiment aan bank beschermhoezen in verschillende kleuren en soorten. 

 

Wat dacht je bijvoorbeeld van onze velvet bankhoezen? Wij hebben ook stoelhoezen in ons aanbod! Onze hoezen passen in ieder interieur en dat maakt het shoppen bij BankhoesDiscounter.nl zo leuk. Wij hebben voor ieder wat wils.

 

Sinds de oprichting in 2017 hebben wij al meer dan 50.000 klanten geholpen met het opfleuren van het interieur én het bieden van bescherming aan meubels. Hier zijn wij dan ook hartstikke trots op. Ons team blijft groeien en zet zich graag in om iedereen te adviseren. We doen dit vanuit onze ervaring, maar ook vanuit onze passie.

 

Een bank beschermhoes kopen? Dat doe je snel en eenvoudig via BankhoesDiscounter.nl. Schroom niet om contact met ons op te nemen, onze medewerkers adviseren je graag.

 

Wij vinden het belangrijk dat je snel kunt genieten van je beschermhoes voor de bank. Als je deze voor 23:45 bestelt, heb je het morgen al in huis. Wij verzenden dus super snel! Bovendien betaal je boven de 75 euro geen verzendkosten en is het altijd mogelijk om binnen 14 dagen na ontvangst je artikel te retourneren. 

 

Als het niet helemaal naar wens is, helpen we je natuurlijk graag met het vinden van het juiste product. Dit hoort allemaal bij onze persoonlijke service!

Heb je nog vragen?

Ons klantenservice team is elke werkdag beschikbaar tussen 09:00 en 21:00 om al uw vragen te beantwoorden. 

Stuur je bericht via een e-mail

Stel je vraag via telefoon

Stel je vraag op Facebook