Hoe breng ik de hoes aan op mijn recliner fauteuil?

Het aanbrengen van de hoes gaat gemakkelijk en zal niet meer dan een aantal minuten in beslag nemen. Om het nog wat makkelijker te maken lees je hieronder de instructies.


Stap 1
Leg de hoes over de recliner en zorg ervoor dat de naden van de hoes bij de naden van de rugleuning aansluiten. Plaats vervolgens de hoes aan de achterkant van de recliner tot aan de vloer.


Stap 2
Trek zorgvuldig het elastische koord langs de rugleuning. Probeer dit te doen op het punt waar de rugleuning met het zitvlak verbonden is. Let hierbij erop dat het koord niet verwikkeld raakt in het mechanisme van de stoel.Stap 3
Maak het elastische koord vast aan de onderkant van de recliner fauteuil. Let ook hierbij erop dat het koord niet verwikkeld raakt in het mechanisme van de fauteuil.


Stap 4
Verzet de rugleuning een beetje naar achter en verhoog de voetensteun een deel voor de volgende stappen. Plaats de hoes over de armleuningen en let daarbij op dat de naden van de hoes aansluiten bij de vorm van de recliner fauteuil.

Hierbij kan een beetje trekken nodig zijn om ervoor te zorgen dat de hoes goed aansluit tot aan de onderkant van de armleuning. 

Voor de elektrische of handmatige bediening zitten openingen aan de zijkant, plaats de hendel of bediening door de opening van de hoes.
 


Stap 5
Plaats nu de hoes voor de voetensteun over de fauteuil en let erop dat de hoes goed de vorm van de fauteuil volgt.


Stap 6
Indien gewenst, bind de elastische koorden onder de voetensteun om ervoor te zorgen dat de hoes op de juiste plek blijft zitten voor de voetensteun en armleuning. 
 


Stap 7
Indien gewenst kan je nu de piepschuimen cilinders in de kieren van de fauteuil plaatsen. Hiermee volgt de hoes meer de contouren van de oude fauteuil.


Stap 8
Klaar! Geniet van de gloednieuwe fauteuil, ga lekker ontspannen zitten en laat ons weten hoe het bevalt.


 

Kom je er niet uit?

Wij helpen graag!
Stuur een mail naar contact@bankhoesdiscounter.nl.

Wij helpen je het beste uit je hoes te halen.

Snelle bezorging

Voor 23.45 besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending

Gratis verzending vanaf 95,-

Retourgarantie

Altijd mogelijk om te retourneren binnen 14 dagen na ontvangst
iDEAL Bancontact Klarna Maestro Mastercard PayPal Visa American Express