This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Welkom op onze vernieuwde website! contact@bankhoesdiscounter.nl +31182726001

Winkelwagen 0

Geen producten meer beschikbaar voor aankoop

Subtotaal Gratis

Een ton sur ton interieur realiseren met onze hoezen

Een ton sur ton interieur realiseren met onze hoezen

Heb jij wel eens gehoord van een ton sur ton interieur? Bij ton sur ton, oftewel letterlijk in het Nederlands vertaald toon op toon, wordt er één kleur gekozen die in het hele interieur terugkomt. Dit klinkt misschien een beetje gek of zelfs saai, maar niets is minder waar. In deze blog vertellen we wat meer over ton sur ton, de betekenis ervan, hoe jij je interieur volgens deze stijl kunt inrichten en welke kleuren erbij passen.

Wat is ton sur ton?

Bij ton sur ton wordt er een kleurenpalet gebruikt binnen het interieur dat bestaat uit één basiskleur. Deze basiskleur wordt vervolgens toegepast in verschillende tinten. Als jij dus een favoriete kleur hebt en deze terug wilt laten komen in het hele interieur, dan is de woning ton sur ton inrichten echt iets voor jou.

Er wordt dus één basiskleur gebruikt binnen het gehele interieur. Maar een ton sur ton interieur saai of eentonig? Helemaal niet! Doordat er verschillende tinten en materialen worden gebruikt, komt het interieur juist helemaal tot leven. De structuren en patronen die met elkaar worden gemixt, maken van het interieur een zeer unieke plek waar jij je helemaal thuis kunt voelen.

Ton sur ton kleuren

Is de ton sur ton trend iets voor jou, maar vraag jij je af welke kleuren je allemaal kunt gebruiken? Goed nieuws: je kunt iedere kleur gebruiken die je maar wilt. Van blauw tot beige en van rood tot groen, zolang alle kleuren maar uit hetzelfde palet komen. Natuurtinten zijn ook ideaal te combineren en geven het interieur en rustige uitstraling.

Let er bij het inrichten op dat er voldoende contrast is tussen de meest lichte tint en de meest donkere tint. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een donkere basis, zoals een vloerkleed of bank in een donkere tint van de kleur. Vervolgens kun je met lichtere accessoires het contrast creëren.

Een interieur met ton sur ton kleuren oogt over het algemeen heel rustig en ingetogen. Juist door het gebruik van verschillende tinten en verschillende materialen wordt er voldoende onderscheid gemaakt, maar vormt het interieur tegelijkertijd één geheel.

Bankhoezen in een ton sur ton interieur

Met de bankhoezen van BankhoesDiscounter.nl kun je op een snelle en eenvoudige manier een ton sur ton interieur realiseren. Het is dus niet nodig om een nieuwe bank aan te schaffen! Je kunt er ook voor kiezen om een bankhoes te gebruiken. Met het hoge kwaliteit materiaal en de verschillende mogelijkheden zit er altijd een perfecte bankhoes bij.

Doordat onze bankhoezen in veel verschillende kleuren beschikbaar zijn, kunnen ze perfect worden toegepast binnen een ton sur ton interieur. Zo heb je op een relatief eenvoudige maar zeker ook goedkope manier een bank die helemaal past bij de rest van het interieur. Een sfeervol interieur met onze stoelhoezen creëren? Laat je inspireren door het aanbod in onze webshop!