This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Welkom op onze vernieuwde website! contact@bankhoesdiscounter.nl +31182726001

Winkelwagen 0

Geen producten meer beschikbaar voor aankoop

Subtotaal Gratis

Een bankhoes is een goedkoop alternatief!

bankhoes goedkoop - green

Een bank is een kostbaar meubelstuk dat dagelijks wordt gebruikt. Voor een gemiddelde bank betaal je al gauw €800, terwijl een hoekbank vaak nog duurder kan zijn. Ondanks het feit dat een bank vaak bakken met geld kost, raakt deze doorgaans vrij snel beschadigd. Heel vreemd is dat natuurlijk niet, want de bank is vaak het middelpunt van de woonkamer.

Na verloop van tijd gaan we minder voorzichtig met de bank om en zijn beschadigen snel gemaakt. Kinderen, huisdieren of kleding met scherpe randjes kunnen al snel een scheur in de bank veroorzaken. Ook is de stof van de meeste banken niet bestand tegen vlekken.

Vloeistoffen en etensresten geknoeid over een bank blijven vaak permanent zichtbaar. Gelukkig is er oplossing voor dit probleem: de bankhoes, deze is goedkoop en eenvoudig! Een bankhoes is namelijk goedkoop verkrijgbaar bij BankhoesDiscounter en makkelijk te plaatsen op een bankstel.

Waarom is een bankhoes goedkoop vergeleken met de alternatieven?

bankhoes goedkoop - greenIs een bank beschadigd of vuil, dan zijn er doorgaans twee opties. Ten eerste kun je natuurlijk een bank volledig vervangen. Deze optie is het duurste, want je moet dan een geheel nieuwe bank kopen en deze laten bezorgen of ophalen. Daarnaast moet je deze ook nog eens tillen. Een nieuwe bank is dus vele malen minder goedkoop dan een bankhoes.

De tweede optie is om een gedeelte van het bankstel te vervangen. Een stoffeerder kan het beschadigde textiel van de bank verwijderen en nieuw stof aanbrengen op de bank. Deze optie vergt vanzelfsprekend aanzienlijk veel tijd. Hierbij moet je vaak niet alleen een deel van de bank in jouw huiskamer missen, maar doorgaans de gehele bank. Het inhuren van een stoffeerder is ook nog eens minder goedkoop dan het kopen van een bankhoes.

Een bankhoes is daarom dé preventieve oplossing om een bank te beschermen. Vocht, stof, vlekken, slijtage en scheuren worden opgevangen door de hoes op de bank, voordat het op het banktextiel terecht kan komen.

De overige voordelen van een bankhoes

Een bankhoes is niet alleen goedkoop, het gebruik van een hoes is bovendien zeer eenvoudig en creatief. Op de website van BankhoesDiscounter vind je een ruim assortiment aan goedkope bankhoezen in verschillende kleuren en maten. Zo kan jij je creativiteit laten gaan en verschillende stijlen voor jouw interieur kopen.

Er zijn goedkope bankhoezen voor hoek-en-u-banken, recliner-zetels, dinerstoelen én fauteuils bij ons beschikbaar. Daarom koop je een hoes niet alleen wanneer het nodig is voor bescherming, maar ook wanneer je voor jouw interieur een nieuwe uitstraling wilt. Het interieur aanpassen is vlot gedaan omdat je de bankhoes alleen maar hoeft te bestellen.

Bestel je goedkoop een bankhoes bij ons vóór 23:45 uur? Dan ontvang je de goedkope bankhoes morgen al in huis. Zodra je de hoes in huis hebt, zijn er slechts nog enkele minuten nodig om de hoes aan te brengen. Koop je meerdere hoezen? Dan kun je gemakkelijk tussen de hoezen wisselen.

Een bankhoes bestel je goedkoop bij BankhoesDiscounter

Wij zijn dé aanbieder van goedkope bankhoezen in Nederland. Dankzij de hoezen van Bankhoesdiscounter verberg je goedkoop en gemakkelijk slijtage en oneffenheden.

Veel van onze klanten kopen onze bankhoezen ook preventief, waardoor zij beschadigingen aan de bank altijd voor kunnen zijn. De ongekende stofkwaliteit van onze producten zorgt ervoor dat elke hoes een lange levensduur heeft.

Wil je jouw bankhoes écht goedkoop verkrijgen? Dan raden we je aan meerdere bankhoezen in te kopen, want bij alle bestellingen van meer dan € 75,- hoef je geen verzendkosten te betalen! Waar wacht jij nog op? Bestel vandaag nog goedkoop een bankhoes en geef ook jouw bank de bescherming die het verdiend.