This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Welkom op onze vernieuwde website! contact@bankhoesdiscounter.nl +31182726001

Winkelwagen 0

Geen producten meer beschikbaar voor aankoop

Subtotaal Gratis

Meer weten over stoelhoezen?

Meer weten over stoelhoezen?

Een stoelhoes kan verschillende problemen tegelijkertijd voor u oplossen. Een stoelhoes kan uw stoel beschermen tegen vocht, slijtage en stof. We hebben een breed aanbod aan stoelhoezen met design en in verschillende kleuren.

 

U zou uw huis een nieuwe look kunnen geven door uw stoel opnieuw te laten stofferen. Echter is dit een zeer kostbare optie. Een stoelhoes is daar in tegen een stuk voordeliger. Wij hebben verschillende stretch stoelhoezen die over uw eetkamerstoelen en fauteuils past.

Materiaal van de stoelhoes

De stoelhoezen zijn gemaakt van een zeer flexibel materiaal gemaakt met veel stretch. De materialen waarmee de stoelhoes is gemaakt is spandex en polyester. Dit zorgt ervoor dat de stoelhoes glad, zacht en flexibel is.

 

Stoelhoes assortiment

We bieden onze klanten vele stoelhoes opties. We hebben ze in diverse kleuren met verschillende patronen. U hebt bij BankhoesDiscounter de keus tussen 32 verschillende stoelhoezen. Er zit zeker een stoelhoes tussen die past bij uw interieur.

 

Hoe kan ik mijn stoelhoes onderhouden?

 U kunt uw stoelhoes zeer gemakkelijk onderhouden. De stoelhoes beschermt uw stoel natuurlijk tegen veel, zoals vocht, vlekken en stof. U kunt uw stoelhoes zeer gemakkelijk onderhouden en schoon maken. De stoelhoes mag in de wasmachine. Let wel, de hoes alleen op een lage temperatuur gewassen kan worden. Was deze op 30 graden, bleek de stoel cover niet en strijk de stoelhoes ook op een lage temperatuur.

 

Hoe wordt de stoelhoes op maat gemaakt?

U kunt de maten van uw stoel of eetkamerstoelen naar ons toesturen. Met deze maten gaan we aan de slag met de stoelhoes. Op de onderstaande foto kunt u zien welke maten we nodig hebben.

 

Stoelhoes bestellen 

 

Kosten van een stoelhoes

Een stoelhoes is zeer betaalbaar. Onze stoelhoezen kosten tussen  €9,90 - 14,95 per stoelhoes. Deze prijs is exclusief verzendkosten, maar we bieden al vanaf €40,- gratis verzending.  

Stoel cover retourneren

Bent u toch niet helemaal tevreden over uw stoelhoes? Dat is geen probleem. U kunt de stoelhoes binnen 14 dagen terugsturen. Wanneer de bedenktijd verlopen is, is het niet meer mogelijk om de stoel cover te retourneren. U kunt onze uitgebreide retour policy hier lezen.

 

Wilt u graag een stoelhoes of meerdere stoelhoezen bestellen om uw fauteuils of eetkamerstoelen een nieuwe look te geven? Bekijk dan ons assortiment en selecteer uw favoriete stoelhoes. Heeft u vragen of wenst u advies voordat u een stoelhoes aankoopt? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. U kunt ons elke dag bereiken tussen 9:00 en 21:00. Doorgaans reageren we binnen het uur op uw mail of Facebook bericht.