This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Welkom op onze vernieuwde website! contact@bankhoesdiscounter.nl +31182726001

Winkelwagen 0

Geen producten meer beschikbaar voor aankoop

Subtotaal Gratis

Wat voor bankhoezen zijn er?

Bankhoes hoekbank (hoek bank + u bank) Zetelhoes hoekbank

Wat voor bankhoezen zijn er?

Banken zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten. Een 2-zits bank, 3-zits bank, loungebank, loveseat of slaapbank. Noem maar op!

 

Welke bank je ook in huis hebt, er is altijd een bankhoes die past. Je kan natuurlijk een standaard bankhoes van Ikea nemen maar wil je jouw bank en interieur echt een upgrade geven, dan is een velvet bankhoes de beste keus.

 

De rekbare stof zorgt voor voldoende stretch waardoor de hoes perfect om je bank past, welk type je ook hebt. Wil je weten wat een bankhoes precies is? Lees de blog: Wat is een bankhoes? 

 

Bankhoes voor een hoekbank

Een veel voorkomend banktype is een hoekbank. Daar kun je heerlijk languit een boek  lezen of met het gezin een spelletje doen. Hoekbanken zijn ideaal!

 

Vaak heeft een hoekbank een langwerpig deel, wat een chaise longue wordt genoemd, een ‘lange stoel’. Ook voor dit type bank is een bankhoes geschikt en kun je in een handomdraai een nieuwe look creëren.

 

Het is wel van belang dat je hierbij een hoes kiest die geschikt is voor jouw specifieke bank. Zit de chaise longue aan de linker of rechter kant? En zijn de armleuningen even lang of heeft eentje een ander formaat?

Meten is weten en het is dan ook aan te raden om vooraf je bank goed op te meten. Zo ben je verzekerd van de juiste keuze.

Heb je hulp nodig bij het opmeten van je bank? Een overzicht van de instructies voor de hoezen zijn op deze pagina te vinden.

 

Bankhoes voor loveseat en U-bank

Heb jij juist een knusse loveseat of een grote U-bank in huis? Geen zorgen, ook voor deze banken kun je een bankhoes kopen. Voor een loveseat is het kiezen van de juiste hoes vrij simpel: één Loveseat of 2-zits hoes is voldoende om heel de bank te voorzien van een hoes.

 

Een U-bank bestaat uit meerdere onderdelen die allemaal hun eigen hoes nodig hebben. Doorgaans zijn er drie bankhoezen nodig voor een U-bank, bijvoorbeeld een 2-zits hoes, een 3-zits hoes en een loveseat hoes.

 

Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar wanneer de afmetingen kloppen is ook bij een U-bank gemakkelijk een hoes aan te brengen. Het opnemen van de maten zal waarschijnlijk langer duren dan het aanbrengen van de hoes. Binnen een paar minuten ziet jouw bank er helemaal als nieuw uit!

 

Twijfel je over welke bankhoes het beste bij jouw bank past? Wil je meer weten over de vele voordelen? Of ben je benieuwd of je de juiste maten hebt gekozen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag!